ONE-STOP-SHOP VOOR AL UW METAALBEWERKING

Al 75 jaar kunt u bij Pollers nv terecht voor al uw metaalbewerkingen en -constructiewerken. Of het nu gaat om machineonderdelen of volledige constructies, Pollers nv realiseert wat u ontwerpt. Bovendien herstellen of reviseren wij voor u ook machineonderdelen.

PRECIES…

Pollers nv produceert onderdelen en constructies op basis van uw ontwerp- of uitvoeringstekeningen. Precisiewerk is ons stokpaardje en wordt alleen bekomen door een technisch hoogstaand machinepark, bediend door de beste vakmensen. Heeft u nood aan 1 uniek stuk of zoekt u een leverancier voor series, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

UP-TO-DATE MACHINEPARK…

Ons machinepark is onze trots. Continue investeringen in de beste en meest geavanceerde machines is voor Pollers nv een vanzelfsprekendheid. Al onze machines zijn flexibel inzetbaar, afhankelijk van de afmetingen en complexiteit van uw product. Op die manier bent u er zeker van dat u steeds kunt genieten van de beste kwaliteit aan de juiste prijs.

VAKKENNIS…

Onze medewerkers zijn vakmensen met een jarenlange ervaring. Zij zorgen ervoor dat uw wensen tot een goed einde gebracht worden met als enige doel: een perfect resultaat en een stipte levering.

 

Carlo Pollers Herman Pollers      
. .  

 

Comments