Assemblage

De assemblage is de laatste stap die uw project ondergaat in onze one-stop-shop. De ontwerptekening die in het begin van het proces op tafel lag, krijgt nu definitief vorm in onze assemblageafdeling. Op basis van uw ontwerp worden de producten geassembleerd en in hun finale vorm gegoten.

Assemblage door ervaren monteurs

Omdat tijdens de assemblage vaak de puntjes op de i worden gezet, vertrouwen we hiervoor op onze ervaren en gekwalificeerde monteurs. Zij voorzien de mechanische assemblage van zowel koop- als maakdelen tot een halffabricaat of volledige installatie. Elke assemblage gebeurt, net zoals de metaalbewerking, volledig in eigen huis.

Efficiënte assemblage

Snel, efficiënt en nauwkeurig; zo stellen we bij Pollers complete machines, apparaten en systemen samen. We maken ze gebruiksklaar in onze uitstekend uitgeruste productiehal zodat u of uw klant er meteen mee aan de slag kan. Bovendien bieden we onze klanten de mogelijkheid om de installaties verder elektrisch-, pneumatisch of hydraulisch af te werken en te testen in onze assemblageafdeling. Zij kunnen hierbij rekenen op onze ondersteuning.

Jarenlange ervaring in assemblage

Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise in assemblage kunnen we telkens de juiste verbindingstechnieken toepassen en bent u altijd zeker van een duurzaam en kwalitatief eindproduct.

U wil graag assemblage als onderdeel van uw totaalproject?
Vraag uw gratis offerte aan

Wil u graag meer weten over onze assemblage-afdeling?
Contacteer ons