CNC draaien en frezen

Vraag hier uw gratis offerte aan

CNC DRAAIEN EN FREZEN

Dankzij onze uitvoerige kennis, jarenlange ervaring en uitgebreid machinepark, bediend door ervaren vakmensen, verzorgen wij al uw draai- en freeswerk in een handomdraai. Verspaningswerken zoals draaien, frezen, spiebaantrekken, draadvonken en slijpen zijn dagelijkse kost voor een hedendaagse metaalbewerker zoals Pollers. Ons professioneel team van CNC-frezers is dan ook de uitgelezen partner voor al uw metaalbewerkingen. 

Draaien en frezen van A tot Z

Onze moderne CNC-machines zijn uitgerust voor het verspanen van stukwerk tot kleine en middelgrote series in diverse materialen zoals staal, aluminium, rvs en kunststof. Dus of u nu serieproducten wil verspanen of net maatwerk nodig heeft, wij gaan elke uitdaging in metaalbewerking aan en verzekeren een hoge kwaliteit.

CNC-verspaning binnen een totaalproject

Eén van onze sterkste punten zijn draai- en freeswerken die kaderen in een totaalproject dat we voor onze klanten bouwen. Wij bieden een totaaloplossing en denken graag mee. Of het nu gaat om kleine of grote draai- en freesbewerkingen, laswerken, lakken of assemblage, onze klanten kunnen altijd tellen op een kwalitatieve oplossing dankzij het productieproces dat volledig intern wordt aangestuurd.

Draai- en freeswerken voor elke sector

Ontwerp- of productietekeningen worden in diverse formaten in 2D of 3D door onze klanten toegeleverd en vervolgens via moderne CADCAM-systemen ingelezen in onze CNC-machines. Die kunnen de meest uiteenlopende opdrachten aan, waardoor ons professioneel cliënteel voor CNC draaien en frezen niet alleen bestaat uit ingenieursbureaus en machinebouwers, maar ook productiebedrijven uit diverse sectoren. 

CNC-draaien

Ons machinepark bestaat uit moderne CNC-draaibanken van uiteenlopende configuraties en afmetingen lopende van 2-assige machines met al dan niet aangedreven gereedschappen tot en met een 5-assige Integrex I400 voor de meest complexe onderdelen.

CNC-draaien

CNC-frezen

Wij beschikken over diverse verticale machinecenters, bedfreesmachines en machines met beweegbare kolom van zowel Mazak als Soraluce dewelke zijn uitgerust met opties zoals een CNC-gestuurde draaitafel, haakse freeskop, interne koeling en orthogonale freeskop. Dit biedt ons de mogelijkheid tot het bewerken van kleine tot zeer grote en complexe onderdelen. Vooral het machinaal bewerken van grote machineframes en lasconstructies is een van onze specialiteiten.

CNC-frezen

Spiebaantrekken

Voor het aanbrengen van doorlopende spiebanen in uw onderdelen gebruiken wij onze CNC-spiebaantrekmachines en brootspersen.

Spiebaantrekken

Slijpen

In onze slijpafdeling worden nauwkeurige onderdelen na het CNC-draaien of -frezen geslepen om te voldoen aan de gewenste toleranties. Hierbij gebruiken onze ervaren medewerkers moderne slijpmachines met een nauwkeurigheid tot 0,005mm.

Slijpen

Heeft u een draai- en freeswerken nodig?

Vraag uw gratis offerte aan

Heeft u een vraag over maatwerk in CNC-verspaning?
Contacteer ons