Laswerken

U zoekt een professionele partner voor al uw laswerken? Pollers is gespecialiseerd in het lassen van kleine tot zeer grote onderdelen en constructies in diverse materialen zoals staal, aluminium en rvs. Onze gecertificeerde lassers zijn opgeleid in verschillende lastechnieken (MIG/MAG/TIG) en hebben een ruime ervaring in het samenstellen en aflassen van lasconstructies zoals machineframes, balken, chassis, structuren en machineonderdelen.

Lastafels voor groot laswerk

Het samenstellen en aflassen van complexe structuren en grote of lange onderdelen is voor Pollers geen enkel probleem. Pollers bouwt zijn eigen lastafels waarop onderdelen met een lengte van 14 meter kunnen geproduceerd worden. Dit in combinatie met het vakmanschap van onze ervaren lassers laat ons toe om grote en vooral lange onderdelen efficiënt en nauwkeurig samen te stellen en af te lassen.

Lasrobot

Wist u trouwens dat we voor serielaswerk onze lasrobot inschakelen? Met een perfecte herhaalnauwkeurigheid wordt zo een constante laskwaliteit verzekerd tegen een hoog tempo. Met behulp van twee gestuurde manipulatietafels en een bijkomende rotatie-as zijn de mogelijkheden van deze installatie zo goed als onbeperkt.

Dankzij onze technische knowhow en uitgebreid machinepark kunnen we bovendien de meest complexe lasmallen en kalibers maken. Op deze manier kunnen we de maatvoering en kwaliteit van de lasdelen waarborgen.

Zoekt u een professional voor al uw laswerk?

Vraag uw gratis offerte aan

Wil u graag uw totaalproject in metaalbewerking bespreken?

Contacteer ons