Metaalbewerking

Al meer dan 75 jaar is Pollers specialist in metaalbewerking, en dit in de breedste zin van het woord. Met passie voor het vak en een uitgebreide technische knowhow, voeren wij in ons atelier diverse vormen van hedendaagse metaalbewerking uit zoals CNC-verspaning, laswerken, plaatbewerking, lakwerken en assemblage. We werken steeds op maat van onze klanten en leveren een halffabricaat of volledig afgewerkt eindproduct af. 

Metaalbewerking from start to finish

Het proces van metaalbewerking begint bij een juiste materiaalkeuze. Pollers gebruikt enkel industriële materialen van hoge kwaliteit die door ons versneden en vervolgens afgewerkt worden volgens de klanttekening. Naast het bewerken en lassen van diverse materiaalsoorten, kunnen we de onderdelen op vraag van de klant ook lakken en monteren in ons atelier. Omdat we verschillende takken van de moderne metaalbewerking beheersen, zijn we in staat om klanten uit vrijwel alle sectoren te beleveren.

Professionele metaalbewerking

Wanneer u kiest voor Pollers bent u zeker van een hoogstaande kwaliteit en nauwkeurigheid. Dankzij onze expertise en ervaren vakmensen zetten wij uw idee of ontwerp om in een degelijk product en dat met de nodige flexibiliteit. Of het nu gaat om een simpel enkelvoudig onderdeel of een complexe samenstelling, wij staan garant voor een professionele aanpak en advies over vrijwel alle facetten van de hedendaagse metaalbewerking.  

Uitgebreid machinepark voor metaalbewerking

We beschikken over een uitgebreid machinepark zodat we aan vrijwel elke vraag binnen de hedendaagse metaalbewerking kunnen voldoen. Van draai- en freeswerk tot plaatbewerking of industrieel lakwerk, onze moderne en performante machines kunnen vrijwel iedere uitdaging binnen de metaalbewerking aan.

Wist u trouwens dat wij steeds een ruime voorraad materialen van diverse soorten ter beschikking hebben? Dit laat ons toe om uw onderdeel of project snel en consequent uit te voeren zodat korte levertermijnen gegarandeerd kunnen worden.

Zoekt u een professional voor metaalbewerking? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een offerte op maat.

Vraag uw gratis offerte aan

Heeft u een specifieke vraag over metaalbewerking?
Contacteer ons