Over Pollers

Gedreven door de passie voor metaalbewerking groeide een eenmanszaak van de jaren vijftig uit tot het Pollers van vandaag. Een hedendaagse onderneming met zo’n 30 werknemers, gespecialiseerd in het toeleveren van mechanische onderdelen, halffabricaten en complete machines. Hierbij wordt het volledige proces, van basismateriaal tot en met montage in – huis, door ons verzorgd.

Herman en Carlo Pollers vormen als 3de generatie het management, dat sinds 2017 versterkt werd door Jeroen Kums. Als zelfstandig ingenieur in de machinebouw werkte Jeroen meer dan 10 jaar samen met Pollers. De jarenlange ervaring van Herman en Carlo, samen met de knowhow van Jeroen, vormen een garantie voor de toekomst.

Om aan de (alle) verwachtingen en eisen van onze klanten te voldoen, investeren wij voortdurend in onze medewerkers en machinepark. Op deze manier streven wij naar langdurige samenwerkingen, die gebaseerd zijn op kwaliteit, wederzijds vertrouwen en respect. Het realiseren van uw idee staat daarbij steeds centraal.
Het behalen van een ISO9001-certificaat bevestigt onze inspanningen.

Carlo Pollers

Financial Manager - IT

Carlo Pollers

Herman Pollers

General Manager

Herman Pollers

Jeroen Kums

Operations Manager

Jeroen Kums